hirdetés
TechTud

Változás jöhet a kamerák terén az iPhone-oknál

hirdetés
Noha egyelőre még nem vehetjük készpénznek, de úgy tűnik, hogy változás lesz a beszállítói láncot illetően, és bevezethetik a periszkópos zoomot is.
iPhone
Új beszállítókkal dolgozhat együtt az iPhone (Forrás: pexels.com / Jess Bailey Designs)
hirdetés

Ming-Chi Kuo elemző a közelebbi és távolabbi jövő kilátásairól is következtetésekbe bocsátkozott, s egyebek mellett úgy tudja, állítólag valamelyest változtat az Apple a beszállítói lánc szereplőit illetően, amivel jobb minőségi szintre hozná a kamerákat még az idén – derül ki az Ipon cikkéből. 

Egészen pontosan, az elemző az ellátói lánchoz közeli források alapján úgy tudja, hogy az iPhone 12 számára már a SEMCO-tól és a Sunny Opticaltól szerzik be a lencserendszereket a Genius Eletctronic Optical helyett. 

hirdetés

A dél-koreai SEMCO egyébként a Samsung Electro-Mechanics Co. megnevezése, míg a Sunny Optical egy kínai gyökerű vállalat. Ezektől a partnerektől az Apple Kuo szerint jobb minőségű lencséket remél a kameramodulok számára, így még jobb felvételeket lehet majd elvileg készíteni az iPhone 12-vel. 

Az elemző úgy tudja, hogy a SEMCO biztosíthatja a jövőben a tervezett periszkópos lencserendszerket is, amelyekről egyébként már a tajvani Genius Eletctronic Opticallal való együttműködés során is szó esett az Apple-nél. 

Arra ugyanakkor Kuo szerint nem igazán lehet számítani, hogy a közeljövőben ilyen kamerákkal szereljék fel az iPhoneokat, ehelyett 2021-2022 körülre várja az elemző ezek megjelenését. 

A portál cikkéből kiderül, hogy ideje is volt már a fotók és videók minőségén javítani, hiszen a DXOMARK független tesztjein az Apple egyik készülése sem szerepel a tíz legjobb között, miközben a top 20-as összeállításba is csak az iPhone 11 Pro Max került be.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019