hirdetés
Külföld

Öten megsebesültek egy manchesteri késeléses incidensben

hirdetés
Öt ember megsebesült egy késeléses incidensben pénteken Manchester belvárosában. A rendőrség közlése szerint az incidens az Arndale Centre bevásárlóközpontban történt. Az épületet kiürítették.
Rendőrség
Öten sérültek meg a manchesteri késelésben (Forrás: pixabay.com / Diego Fabian Parra Pabon)
hirdetés

Az első jelentés négy sebesültről szólt, a nem sokkal későbbi, részletesebb beszámoló szerint öt embert vittek kórházba.

A gyanúsítottat a rendőrök elektromos sokkolóval leterítették, majd őrizetbe vették.

hirdetés

A manchesteri rendőrség pénteken kora délután közölte, hogy egy negyvenes éveiben járó férfit vettek őrizetbe a támadás gyanújával, kihallgatása megkezdődött.

A közleményben nem szerepel, hogy az esetnek köze lenne a terrorizmushoz, de a rendőrség szóvivője szerint a vizsgálatot az incidens helyszínéből és jellegéből adódóan az északnyugat-angliai terrorelhárító rendőrségi szolgálat irányítja.

A szóvivő szerint a hatóságok egyelőre mindazonáltal nyitott kérdésként kezelik, hogy a támadót milyen indítékok vezérelték.

A médiafelületeken megjelent fotók egy földön fekvő, megbilincselt férfit mutatnak, akire egy rendőr elektromos sokkolót szegez.

Ahogyan arról beszámoltunk, korábban Londonban is történt két késelés, amelyek során a megtámadott tizenévesek életüket vesztették, egy tizenöt éves fiút pedig nem életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, a támadásokat egyelőre nem hozták összefüggésbe egymással.

Felhasznált forrás: MTI


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019