hirdetés
Sport

A labdarúgó-Eb budapesti meccsei nézők előtt folyhatnak

Több másik szervező ugyanakkor nem feltétlenül vállalná a nézők előtti mérkőzéseket.

A labdarúgó-Eb budapesti meccsei nézők előtt folyhatnak
hirdetés

Noha a tizenkét rendező helyszín a jelenlegi állás szerint London, Glasgow, Dublin, Amszterdam, Koppenhága, Szentpétervár, Bilbao, München, Budapest, Baku, Róma és Bukarest, könnyen meglehet, hogy nem mindegyik helyszínen fogadnak majd szurkolókat– írja a Blikk.

Ami azonban a magyar fővárost illeti, az MLSZ szerint szurkolók előtti meccsekre lehet számítani. A jelenlegi információk szerint a Puskás Arénába 15 180 ember is bemehet. Gulyás Gergely szavai szerint olyan nézőkről lehet szó, akik már megkapták az oltást.

Ugyancsak lehetnek korlátozott számban nézők Londonban, és Glasgowban is fogadnak – várhatóan – 12 ezer körüli számú nézőt, de csak a Hampden Parkban. Amszterdam is 12 ezer nézővel kalkulál a Johann Cruyff Arénában, valamint a koppenhágai Parken Stadionban is 11-12 ezer ember lehet jelen. Bukarestben is hasonló nagyságrendben fogadhatják a szurkolókat.

Az orosz Kresztovszkij Stadionban a jelenlegi állás szerint ugyanakkor 34 ezer drukker is jelen lehet akár.

hirdetés

A fennmaradó városok közül azonban kétséges, hogy Bilbao és München vállalják-e a szervezést. Ha a német szervezők vállalhatónak tartják a meccsek megrendezését, legfeljebb 13-15 ezer nézőt engedélyeznek.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés