hirdetés
Sport

Állítólagos hamis útlevél miatt tartják őrizetben Ronaldinhót

hirdetés
Az egykori brazil labdarúgót azért tartja őrizetben a rendőrség Paraguayben, mert állítólag hamis útlevelet használva próbált az ország területére bejutni.
Ronaldinho
A volt sztárfocistát egyelőre nem tartóztatták le, de nyomoznak ellene (By Alex Carvalho from Rio de Janeiro, Brasil - R10, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30415202)
hirdetés

A rendőrség a paraguayi fővárosban szerdán átkutatott egy szállodát, ahol a futballcsillag testvérével együtt szállt meg. A belügyminiszter közölte, hogy a két férfit ugyan nem tartóztatták le, de nyomozás folyik ellenük. 

Euclides Acevedo belügyminiszter a BBC beszámolója szerint egyúttal elmondta, hogy a focista és testvére tagadta, hogy bármiféle bűntényt elkövettek volna, a hatóságokkal pedig együttműködnek. 

hirdetés

2019 júliusában a labdarúgónak a brazil és spanyol útleveleit be nem fizetett adók okán a beszámolók szerint bevonták.

A paraguayi külügyminiszter előzőleg azt mondta, hogy helyi idő szerint csütörtökön reggel nyolckor, az ügyész irodájában lesz Ronaldinho meghallgatása, s egyúttal a vámügyi hatóságot érintően is vizsgálódnak majd. 

Euclides Acevedo megjegyezte azt is, hogy noha tiszteli Ronaldinho sportkarrierjét, a törvényt ugyancsak tiszteletben kell tartani.

A kétszer is az Év Játékosának választott 39 éves sportoló egyébként egy könyve népszerűsítése, illetve egy gyermekjólléti kampány miatt utazott a dél-amerikai országba. Vele utazott még fivére, illetve egy negyvenöt éves, Wilmondes Sousa Lira nevű férfi is, akit ugyancsak őrizetbe vettek. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019