hirdetés
Sport

Értetlenül áll Dzsudzsák Balázs volt klubja döntése előtt

Dzsudzsák Balázs nem számított rá, hogy távoznia kell majd az arab klubjától, az al-Ittihad Kalbától, így a csapat döntése „sokkolta őt”.
Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs nem érti még, miért vált meg tőle az arab klub (Készítette: Степиньш Ольга - http://soccer.ru/gallery/49140, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18642055)
hirdetés

A magyar válogatott csapatkapitányának menedzsere, Vörösbaranyi József alig egy hete még arról számolt be, hogy Dzsudzsák Balázs nyáron lejáró szerződésének egy éves meghosszabbításáról tárgyalnak az Egyesült Arab Emírségek élvonalában játszó klubbal. 

A menedzser ekkor még annak a meglátásának adott hangot, hogy megbecsülik a magyar focistát, s Dzsudzsák maga is jól érzi magát a klubnál – idézi fel a Blikk.

hirdetés

Az arab klub szakmai okokra hivatkozott, amikor megvált a magyar játékostól.

Dzsudzsák Balázs ellenben közölte, hogy sokkolta őt az al-Ittihad Kalba döntése, és nem tudja, melyek azok az okok, amelyek miatt távoznia kell a klubtól. Meglátása szerint a klubnál mindenkivel jó volt a kapcsolata, vagyis szerinte nem ezzel kapcsolatos indokok állnak a döntés hátterében. A magyar labdarúgó elárulta azt is, hogy mielőtt a folytatáson tudna gondolkozni, előbb meg szeretné érteni a döntés hátterét. 

Előzőleg Dzsudzsák még 2018-ban igazolt az al-Ittihad Kalbához, ahol harminchat mérkőzésen kilenc gólt szerzett, és ötvenkettő alkalommal hozta helyzetbe társait. 

A labdarúgóklub elnöke szerint a vezetőedző, Jorge Da Silva véleményezése volt a meghatározó a döntésükben, amelynek kizárólag szakmai okai voltak. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019