hirdetés
Sport

Lőrincz Tamás olimpiai kvótát szerzett

hirdetés
Lőrincz Tamás olimpiai kvótát szerzett a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában a nur-szultani kvalifikációs birkózó-világbajnokságon, miután bejutott az elődöntőbe.
A kazahsztáni birkózó-világbajnokságra készülő magyar csapat edzése
Módos Péter edző, Lám Bálint, Kiss Balázs, Lőrincz Viktor, Lévai Zoltán, Lőrincz Tamás, Korpási Bálint, Torba Erik és Sike András, a kötöttfogású birkózók szövetségi kapitánya a kazahsztáni világbajnokságra készülő magyar csapat tagjai a tatai edzőtáborban tartott edzés előtt 2019. szeptember 5-én. MTI/Illyés Tibor
hirdetés

A háromszoros Európa-bajnok, olimpiai és kétszeres világbajnoki ezüstérmes magyar birkózó üzbég és ukrán rivális legyőzésével jutott a nyolc közé, ahol a litván Paulius Galkinast verte simán, 5-0-ra.

A kazahsztáni vb-n minden ötkarikás kategóriában hat versenyző szerez országának kvótát, Lőrincz pedig elődöntőbe kerülésével már legrosszabb esetben is az ötödik helyen végez.

hirdetés

A ceglédi születésű sportoló - aki ezzel öccse, Viktor után a második magyar tokiói kvótás birkózó - a közép-európai idő szerint 13 órakor kezdődő esti programban a kazah Askat Dilmuhamedov ellen lép szőnyegre a fináléért.

Forrás: MTI


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019