hirdetés
Sport

Marco Rossi akár kulcsjátékosokat is kihagyna a keretből, ha nem hajlandóak együttműködni

Nem csoda, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya radikális lépésekre is kész, hiszen a világbajnoki selejtezőmérkőzéseken eddig nem egészen váltotta be a válogatott a hozzá fűzött reményeket…

Marco Rossi akár kulcsjátékosokat is kihagyna a keretből, ha nem hajlandóak együttműködni
hirdetés

A magyar válogatott három mérkőzésből csupán három pontot szerzett a világbajnoki selejtezőmérkőzéseken a maximális kilencből. Bár nem számítottak a kilenc pontra, a hét pont saját korábbi várakozásaik szerint is elvárható, de legalábbis remélhető lett volna.

Noha Andorra ellen végül összejött egy 2-1-es győzelem, Marco Rossit éppen az ezen a mérkőzésen mutatott játék keserítette el, amellett, hogy az Albánia elleni 1-0-ás vereség sem volt természetesen az ínyére – derül ki a Blikk cikkéből.

A szerdai mérkőzést követően Marco Rossi elmondta, hogy ugyan legyőzte csapata Andorrát, azonban „csapnivalóan gyenge” játékot mutatott a magyar válogatott.

Keserűségében a szövetségi kapitány kilátásba helyezte, hogy az október elejei világbajnoki selejtezők keretét alaposan átgondolja, és kihagyja belőle azokat a játékosokat, akik nem hajlandóak végrehajtani az utasításait. Leszögezte azt is, hogy akár kulcsjátékosoktól is hajlandó megválni az októberi selejtezők keretére vonatkozóan.

hirdetés

A lap felidézi, hogy az előző Eb-t követően is rosszabb őszi teljesítményt nyújtott a válogatott. A keretből legutóbb Dzsudzsák Balázs és Kádár Tamás is kimaradt, a kapitány mostani kijelentése viszont arra enged következtetni, hogy kész a jelentősebb változtatásokra is az elvárható eredmény érdekében.

(A borítókép forrása: MTI/Kovács Tamás)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés