hirdetés
Sport

Messi kijelentette, hogy ott akarja hagyni a Barcelonát

Lionel Messi még ezen a nyáron ott akarja hagyni a Barcelonát sajtóértesülések szerint. A klub egyébként nemrégiben megdöbbentő vereséget élt át a Bajnokok Ligájában, ahol a Bayern München volt az ellenfelük.

Messi kijelentette, hogy ott akarja hagyni a Barcelonát
hirdetés

Úgy tudni, hogy az argentin focista már értesítette a klubot a döntéséről, amelynek (végső) oka egyébként feltehetőleg nem más, mint az, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Bayern München ellen egészen megdöbbentő, 8-2-es vereséget szenvedtek.

A The Sun sajtóhírek alapján azt írta, hogy a focista kilátásba helyezte a távozását, amennyiben nem történnek jelentős átszervezések a klubnál. Ellenben az Esporte Interativo úgy tudja, hogy Messi nem is hajlandó várni bármiféle változásra, hanem immár eltökélt, hogy azonnal ott hagyja klubját.

Egy belsős informátor állítólag azt monda, hogy még soha nem látta annyira eltökéltnek a távozás iránt Messit, mint most.

Egyelőre az FC Barcelona nem reagált a sajtóértesülésekre.

hirdetés

A harminchárom éves futballista szerződése egyébként jövő nyáron járna le, s akkor bármiféle megkötés vagy nehézség nélkül hátat fordíthatna a Barcelonának, csakhogy nagyon úgy fest a beszámolók alapján, hogy nem áll szándékában addig várni a távozással.

Valószínűsíthető az is, hogy a Manchester City vagy a Manchester United is bármikor kapna az alkalmon, hogy lecsapjanak a klubjából kiábrándult játékosra.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés