hirdetés
Sport

Nem marad edző nélkül Hosszú Katinka

hirdetés
Gelencsér Máté lehet párja, Hosszú Katinka „edzője” a glasgow-i rövidpályás Európa-bajnokságon.
Hosszú Katinka
Lesz, aki a versenyre kísérje Hosszú Katinkát (Készítette: Fernando Frazão/Agência Brasil - http://agenciabrasil.ebc.com.br/rio-2016/foto/2016-08/natacao-rio-2016, CC BY 3.0 br, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=50664687)
hirdetés

Elindult Glasgowba a rövidpályás úszó Európa-bajnokságra a magyar válogatott, köztük Hosszú Katinka is, aki nemrégiben vált meg edzőjétől, Petrov Árpádtól. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő négy számban versenyez egyéni indulóként Glasgowban, ezek pedig a 100, a 200 és a 400 méter vegyes, valamint a 200 méter pillangó. 

Noha ezúttal nem lesz vele „profi” edző, új párja, Gelencsér Máté edzői akkreditációt vehet át a házigazdától, ami azt jelenti, hogy hivatalosan ő is a szakmai stáb tagja lesz – írja az InfoStart.hu az SzPress Hírszolgálat információira hivatkozva. 

hirdetés

A lap felidézi, hogy Petrov Árpád összesen 485 napig volt Hosszú Katinka edzője, és éppen a tavalyi glasgowi Európa-bajnokságot megelőző napokban kezdte meg a világklasszis úszónő szakmai felkészítését és támogatását. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019