hirdetés
Sport

Pozitív lett Kapás Boglárka koronavírus-tesztje

hirdetés
Kapás Boglárka világbajnok magyar úszó közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.
Kapás Boglárka
Az úszónő második koronavírus-tesztje lett pozitív (Készítette: Oleg Bkhambri (Voltmetro) - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42094550)
hirdetés

A sportolónő a bejegyzés szerint jól érzi magát, tüneteket még nem észlelt, ugyanakkor a rajta elvégzett második teszt alkalmával kimutatták nála a koronavírust. (Az első tesztje ellenben még negatív lett).

Az úszón tehát nem esetleges tünetek miatt végezték a tesztet, hanem a felkészülés folytatása miatt kellett elvégezni azt – írja a Blikk

hirdetés

A világbajnok sportoló az Instagramon megosztott bejegyzésében megjegyzi, hogy jelenleg két hétig van otthon karanténban, így legfeljebb a kertjébe megy ki levegőzni. 

„Itthon vagyok, ami igazából nem változtatja meg az eddigi napi rutinom. Egyelőre jól érzem magam, semmiféle tünetet nem érzek, pont ezért szerettem volna még jobban felhívni a figyelmet arra, hogy én is pozitív vagyok, de nincs semmi bajom(…)”

– mondta a sportolónő.

Mint megjegyezte, nagyon fontos, hogy akinek nincs semmi konkrét baja, az is vigyázzon, viseljen maszkot és kesztyűt, ha pedig teheti, maradjon otthon, mivel az ő példája is szemlélteti, hogy úgy is lehet valaki hordozó, hogy nem is gondolná, hogy az. 
hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019