hirdetés
Sport

Szalai Ádám a Mainz-nél marad, és az edzéseken is részt vehet

A feszült helyzetnek az vetett véget, hogy Stefan Hofmann, a Mainz elnöke, Rouven Schröder, a sportigazgató, illetve Oliver Fischer, Szalai tanácsadója arról állapodtak meg, hogy a magyar futballista a klubnál marad, és az edzéseket is látogathatja.

Szalai Ádám a Mainz-nél marad, és az edzéseken is részt vehet
hirdetés

Rouven Schröder azt mondta, hogy az elmúlt két hét eseményei rányomták a bélyeget a csapat életére, s egy olyan káros szemlélet alakult ki, amelynek nem lett volna nyertese, így a nézeteltéréseket tisztázták, valamint a jogi vitákat is el akarták kerülni – írja a Blikk.

Szalai Ádám a sportvezetők számára nyilvánvalóvá tette, hogy nem állt szándékában mindenáron távozni vagy szerződést bontani, a felek így megállapodásra jutottak abban, hogy Szalai a Mainz játékosa marad, és ismét részt vehet az edzéseken is.

„Örülök, hogy újra a csapatom tagja vagyok, és továbbra is mindent megteszek a Mainzért. Csak együtt tudjuk megoldani az előttem álló problémákat. Készen állok arra, hogy magam mögött hagyjam a történteket, és erőnlétileg is visszanyerjem a régi formát”

- idézi a lap Szalai szavait.

hirdetés

Nagyjából három hete közölte a Mainz Szalaival, hogy sportszakmai okokból nem tartanak igényt a játékára, és nem látogathatja az edzéseket, azonban csapattársai rövidesen sztrájkba kezdek a magyar labdarúgó támogatására.

Ezzel párhuzamosan egyébként a gyenge eredmények miatt búcsút intettek Achim Beierlorzer szakvezetőnek is.

Szalai Ádám kilátásba helyezte, hogy jogi útra tereli az esetet, azonban az újabb fejlemények fényében erre természetesen nincsen már szükség.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés