hirdetés
Sport

Új kézbe kerülhet az Újpest

Sajtóértesülések szerint az NB I-es csapatot üzemeltető vállalat új tulajdonosa egy magyar vállalkozói kör lehet, s már talán nem is kell sokat várni ahhoz, hogy tető alá hozzák az üzletet.

Új kézbe kerülhet az Újpest
hirdetés

A csakfoci.hu értesülése szerint Roderick Duchatelet hajlandó megválni a tulajdonrészétől megfelelő összegért cserébe, s úgy tudni, egy magyar tulajdonosi kör jelentkezett be a klubért.

A portál szerint a korábbi pedzegetésekkel szemben a mostani értesülésük alapja nem puszta pletyka, hiszen egybehangzóan állították forrásaik, hogy eladhatják az Újpestet.

Megjegyezték azt is, hogy korábban az a hír járta, hogy a klub korábbi játékosa, a MOL Fehérvár jelenlegi sportigazgatója, Kovács Zoltán révén Garancsi István vásárolhatja meg a népszerű klubot, ám egészen eddig ebből nem sok minden valósult meg.

Noha a valóságban ennyire nem egyszerű a helyzet, és több forgatókönyv is létezik, annyi bizonyos, hogy megkapja Duchatelet az általa kért összeget, s így legkésőbb a nyáron már magyar kezekben lesz az Újpest.

hirdetés

A portál egyébként úgy tudja, hogy a szándék már régebbi, azonban csak az elmúlt hetekben vált véglegessé a döntés.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés